Blog de Inchirieri autoturisme Cluj Napoca

Oct 15

[video]

Rent a car - Forum Plimabrici -

Raspunsuri la multe intrebari pe care le pun de obicei acele persoanec care inchiriaza prima data o masina. Sper sa gasiti lamuriri aici la tot ce aveti nevoie.

Oct 14

Servicii de inchirieri auto in Cluj - Mic ghid de orientare

Identificarea unei companii de la care putem inchiria o masina in Cluj nu ar trebui sa fie un lucru dificil. In primul rand, putem beneficia de serviciile unei agentii sau ale unui consolidator; scopul acestora este de a ne prezenta optiunile posibile si de ne ajuta sa contractam compania de inchirieri auto care se potriveste cel mai bine nevoilor si dorintelor noastre. Cu toate acestea, exista posibilitatea sa intampinam costuri mai mult sau mai putin asteptate in acea directie. In zilele noastre, ar putea fi mai usoara o simpla cautare online a companiilor internationale sau locale si compararea ofertelor acestora referitoare la inchirierile auto locale. Cu putina rabdare si atentie, vom gasi cea mai convenabila alternativa, in functie de dorintele noastre.

In general, atunci cand ne hotaram sa inchiriem o masina, indiferent unde ne aflam, trebuie sa acordam atentie contractului pe care trebuie sa il semnam, conditiilor care sunt stipulate in cuprinsul acestuia. Trebuie sa ne asiguram ca termenii inchirierii sunt rezonabili si ca ii vom putea respecta. Conditiile legate de asigurare, de exemplu, sunt foarte importante atunci cand vine vorba de inchirierea unei masini: daca are loc un eveniment neprevazut, nu ne-am dori ca vacanta sa ne fie distrusa de tot felul de complicatii si cereri absurde in ceea ce priveste chestiunile legate de asigurare. Ar putea fi o idee buna sa petrecem ceva timp aruncand o privire asupra prevederilor legale grecesti referitoare la acest domeniu inainte de a organiza inchirierea unui autoturism.

De asemenea, ar trebui sa fim familiarizati cu prevederile legale in vigoare referitoare la circulatia rutiera inainte de a inchiria un vehicul acolo. Orice companie cu adevarat profesionista care ofera servicii de inchirieri auto in Cluj ar trebui sa se asigure ca beneficiarii lor sunt bine informati din acest punct de vedere, dar aceasta nu inseamna ca tine mai putin de responsabilitatea noastra sa cunoastem regulile ce trebuie urmate in timpul sederii noastre acolo. Trebuie sa fim atenti la limitele de viteza si la conditiile de parcare, sa ne asiguram ca toti pasagerii poarta centurile de siguranta si asa mai departe, pentru ca vom suporta personal orice alte eventuale taxe – si nu vorbim de sume nesemnificative. Nimeni nu va fi incantat sa inchirieze o masina la un pret foarte competitiv, ca mai apoi sa fie obligat sa plateasca amenzi usturatoare din cauza ca a ignorat regulile.

Exista si alte conditii legale de care ar trebui sa avem cunostinta. De exemplu, varsta legala pentru conducerea unui autovehicul in Romania, la fel ca in majoritatea tarilor europene, este de 18 ani. Cu toate acestea, pentru a inchiria o masina local ar putea fi necesar sa avem 21, daca nu chiar 25 de ani. Apoi, orice permis de conducere european valabil ar trebui sa fie acceptat, dar daca nu suntem cetateni ai Uniunii Europene, ar putea fi necesar sa avem un Permis European de Conducere sau un Permis international de conducere. In concluzie, exista cateva aspecte pe care ar trebui sa le cunoastem inainte de a inchiria un vehicul pentru a calatori pe tot cuprinsul acestei minunate insule grecesti, dar in afara de asta, este destul de usor sa gasim un serviciu de inchirieri auto in Cluj si sa ne bucuram de frumusetile acestui loc. Ati dori sa inchiriati o masina in acest oras? Verificati cele mai variate si mai convenabile oferte referitoare la acest aspect.

Oct 13

[video]

Cand se fac bani cu inchirierile de masini?

Aparent, cea mai busy perioada pentru firmele de rent a car din toata Romania pare sa fie luna August. Acest fapt se datoreaza cel mai probabil faptului ca se intorc multi romani din tari straine de la munca. Urmatoarea luna “cu mult cash” este Decembrie, unde motivul pare sa fie aproximativ acelasi. Cele mai “slabe” luni la capitolul incasari sunt Septembrie si Ianuarie, nu neaparat in aceasta ordine.

[video]

Oct 12

Astazi aveti nevoie de un serviciu adecvat de inchirieri auto II

De asemenea, ar trebui sa existe posibilitate sa gasiti cel mai bun pache in functie de nevoile dumneavoastra. Anumite magazine de inchirieri va pot permite sa conduceti doar in oras. Acesta nu este un lucru bun, daca veti dori sa mergeti in alte zone. Vor exista  limite când se parcurg distante lungi. Cel mai bine este sa cunoasteti pachetele oferite de anumite companii. Astfel veti sti daca veti beneficia de serviciile ce vi s-au promis. Va puteti uita la serviciile lor online sau in varianta printata. De asemenea, ar trebui sa intrebati despre pretul de inchiriere.Va puteţi interesa  si de ratele lunare  sau saptamânale de care ei au nevoie.

Serviciul de inchirieri auto ar trebui sa ofere servicii optime de ingrijire clientiilor. Cu totii vrem sa avem o vacanta fara griji. Deci, nu ne dorim sa fim ingrijorati de calitatea masinii pe care o vom inchiria. Este important sa aiba conditii bune masina pe care o veti inchiria. Personalul companiei trebuie sa va explice  regulile care trebuie urmate.  De asemenea, este nevoie sa aflati daca are asigurare masina, trebuie evaluate conditiile acesteia, daca veti calatori zi de zi  intr-o zona. Deci, nu exista griji in utilizarea unitatii/companiei. Desigur, ar trebui sa existe suport pentru clienţi 24 h

Oct 10

[video]

Cincisprezece proprietari de masini au fost pacaliti de doi indivizi certati cu legea -

Daca esti in business-ul de inchirieri masini, ar trebui sa ai griji la indivizi din astia.